E MERRNI TANI PËR 59.990 EUR

Volvo XC90 D5 AWD A MOMENTUM +

PAKETA BUSINESS
Sistem Navigacioni Sensus me Grafikë 3D, Integrim i Smartphone (Apple Carplay & Android Auto), Ekran Dixhital TFT 12.3’’ për Instrumentat, Pilot Parkimi me Sensorë Para dhe Pas

PAKETA VERSATILITY
Dera e Bagazhit Automatike, Prizë 12V në Bagazh, Rrjetë Ndarëse në Bagazh, Keyless Entry

PAKETA EDITION
Xhamat e Pasëm të Errët, Pasqyrat Fotokromatike

XC90 LUXURY – PAKETA INSCRIPTION + 8.900 EUR
Perde Anësore në Dyert e Pasme, Zgjatje Manuale për Ulësen e Shoferit dhe Pasagjerit, Dekor Alumini, Kroskot i Veshur me Lëkure Pragu i Deres i Ndriçuar, Ndriçim Ambienti, Niveli i Lartë, Drita Mjegulle LED, Disqe 20” Diamond Cut, Sedile Lëkure Nappa, Drive Mode Settings , Tavan Xhami Panoramik me Hapje, Kamera e Pasme Parkimi

XC90 SPORT – PAKETA R-DESIGN + 8.900 EUR
Perde Anësore në Dyert e Pasme, Zgjatje Manuale për Ulësen e Shoferit dhe Pasagjerit, Dekor Alumini në Pjesën e Brendshme, Kroskot i Veshur me Lëkure , Marshe në Timon, Pragu I Deres I Ndriçuar, Ndriçim Ambienti, Niveli i Lartë, Drita Mjegulle LED, Disqe 20” Diamond Cut, Sedile Kombinuar Lëkure Nappa / Nubuck , Drive Mode Settings , Tavan Xhami Panoramik me Hapje, Kamera e Pasme Parkimi

Porositja e katalogut

Test drive