E MERRNI TANI PËR 43.990 EUR

S90 D3 A Business

Volvo S90 është një limuzinë luksoze dhe jashtëzakonisht e thjeshtë, e cila ngazëllon në sajë të dizajnit të rafinuar, materialeve të veçanta, detajeve prej druri natyror dhe teknologjisë intuitive. Ajo mundëson që ju të kënaqeni me rrugën, dhe bashkë me paketën Business është e përkryer për udhëtime të gjata biznesi.

Porositja e katalogut