MAKINA E VITIT DHE MË E SIGURTA NË BOTË, VJEN ME OFERTËN SPECIALE NGA 51,250 EURO NE 46,900 EURO

XC60 D4 AWD A Business

Motori diesel D4 2.0, 140 kW (190 KF), City Safety - Sistem për parandalimin e përplasjeve me automjetet e tjera, çiklistët, këmbësorët dhe kafshët e mëdha, Tempomat, Asistent për parandalimin e marrjes së prioritetit në kthesa majtas, Paketë me 7 airbag, Sistem ndihmës për mbajtjen e drejtimit të ngarjes, Identifikimi i shenjave të qarkullimit (RSI), Sistem ndihmës për ngarjen tatëpjetë, Sensor shiu, Klimatizator automatik - për dy zona, Mbështetje e mesit e rregullueshme në katër drejtime, Sistem audio me performancë të lartë, Sistem komandimi me zë, Mbajtëse të integruara në çati, Marmita të dyfishta me skaje të kromuara, Sistem ndihmës për parkim mbrapsht, Korniza të kromuara për rrota prej 18", Shtesa zbukuruese prej alumini Iron Ore, Timon i veshur me lëkure me tre krahë dhe shtesë dekorative Uni Deco, Tapiceri prej stofi/lëkure.

PAKETA BUSINESS CONNECT
Panel dixhital për instrumentat 12.3" Sistem Navigimi Sensus, Apple Carplay dhe Android Auto

PAKETA COMFORT
Xhamat e Pasëm të Errët, Asistent Parkimi me Sensorë Para dhe Pas

XC60 LUXURY – PAKETA INSCRIPTION + 6.900 EUR
Sedile e Shoferit me Komandim Elektrik, Zgjatje manuale për ulësen e shoferit dhe pasagjerit, Dekor Druri, Kroskot i Veshur me Lëkure, Pasqyra e Vrëndshme Fotokromatike, Ndriçim Ambienti, Niveli i lartë, Dritaret Anësore me Kornizë të Kromuar, Disqe 19” Diamond Cut, Sedile Lëkure Nappa, Drive Mode Settings , Tavan Xhami Panoramik me Hapje, Kamera e Pasme Parkimi

XC60 SPORT – PAKETA R-DESIGN + 5,500 EUR
Sedile e Shoferit me Komandim Elektrik, Zgjatje Manuale për Ulësen e Shoferit dhe Pasagjerit, Dekor Alumini në Pjesën e Brendshme, Timon Sportiv, Pasqyra e Brëndshme Fotokromatike, Dritaret anësore me Kornizë Metalike, Disqe 19” Diamond Cut, Sedile Kombinuar Lëkure Nappa / Nubuck , Drive Mode Settings , Shasi Sportive, Tavan Xhami Panoramik me Hapje, Kamera e Pasme Parkimi

Porositja e katalogut

Test drive