Seria 60

Makina e vitit dhe më e sigurta në botë,
vjen me ofertën speciale nga 58.000 euro në 52.000 euro

XC60 D4 AWD A Business

Motori diesel D4 2.0, 140 kW (190 KF), City Safety - Sistem për parandalimin e përplasjeve me automjetet e tjera, çiklistët, këmbësorët dhe kafshët e mëdha, Tempomat, Asistent për parandalimin e marrjes së prioritetit në kthesa majtas, Paketë me 7 airbag, Sistem ndihmës për mbajtjen e drejtimit të ngarjes, Identifikimi i shenjave të qarkullimit (RSI), Sistem ndihmës për ngarjen tatëpjetë, Sensor shiu, Klimatizator automatik - për dy zona, Mbështetje e mesit e rregullueshme në katër drejtime, Sistem audio me performancë të lartë, Sistem komandimi me zë, Mbajtëse të integruara në çati, Marmita të dyfishta me skaje të kromuara, Sistem ndihmës për parkim mbrapsht, Korniza të kromuara për rrota prej 18", Shtesa zbukuruese prej alumini Iron Ore, Timon i veshur me lëkure me tre krahë dhe shtesë dekorative Uni Deco, Tapiceri prej stofi/lëkure.

Paketa Business Connect
Panel dixhital për instrumentat 12.3" Sistem navigimi Sensus
Apple Carplay dhe Android Auto

Paketa e ndriçimit
Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme me errësim automatik
Drita aktive LED
Larje e fenerëve me presion të lartë

Porositja e katalogut