Merrni një Volvo të re XC

Automjetet XC

OFERTË SPECIALE, XC40 PËR VETËM 39.990 EUR

VOLVO XC40 MOMENTUM

Motori Diesel D3 2.0 150 HP, Automatik 8+1, Fenere Full Led, Sediljet Komfort Stof/Lekure Blond, Navigator Sensus, Wireless Charge, Ekran Dixhital TFT 12", City Safety, Road Sign Info, Klimatizator me 2 Zona, Sediljet Para me Ngrohje, Navigator Sensus, Ambient Light, High Level, Fenere Mjegulle, Gome Rezerve Mini

Paketa CONNECT
Karikim Induktiv i Smartphone, Integrim i Smartphone, Apple Carplay dhe Android Auto

Paketa MIRROR
Pasqyrat e Brendshme dhe Jashtme Fotokromatike, Pasqyrat e Jashtme me Palosje Elektrike

Paketa PARK ASSIST
Asistent Parkimi me Sensore Para dhe Prapa, Kamera e Pasme Parkimi

Paketa VERSATILITY
Dera e Bagazhit Automatike me Buton, Prize 12V ne Bagazh Rrjete Mbrojtese ne Bagazh

Paketa POWER SEATS
Sedilja e Shoferit Elektrike me Memorje, Sedilja e Pasagjerit Elektrike Zgjatje Manuale per Uleset e Sediljeve Para

Porositja e katalogut

Test drive

MAKINA E VITIT DHE MË E SIGURTA NË BOTË, VJEN ME OFERTËN SPECIALE NGA 51,250 EURO NE 46,900 EURO

XC60 D4 AWD A Business

Motori diesel D4 2.0, 140 kW (190 KF), City Safety - Sistem për parandalimin e përplasjeve me automjetet e tjera, çiklistët, këmbësorët dhe kafshët e mëdha, Tempomat, Asistent për parandalimin e marrjes së prioritetit në kthesa majtas, Paketë me 7 airbag, Sistem ndihmës për mbajtjen e drejtimit të ngarjes, Identifikimi i shenjave të qarkullimit (RSI), Sistem ndihmës për ngarjen tatëpjetë, Sensor shiu, Klimatizator automatik - për dy zona, Mbështetje e mesit e rregullueshme në katër drejtime, Sistem audio me performancë të lartë, Sistem komandimi me zë, Mbajtëse të integruara në çati, Marmita të dyfishta me skaje të kromuara, Sistem ndihmës për parkim mbrapsht, Korniza të kromuara për rrota prej 18", Shtesa zbukuruese prej alumini Iron Ore, Timon i veshur me lëkure me tre krahë dhe shtesë dekorative Uni Deco, Tapiceri prej stofi/lëkure.

PAKETA BUSINESS CONNECT
Panel dixhital për instrumentat 12.3" Sistem Navigimi Sensus, Apple Carplay dhe Android Auto

PAKETA COMFORT
Xhamat e Pasëm të Errët, Asistent Parkimi me Sensorë Para dhe Pas

XC60 LUXURY – PAKETA INSCRIPTION + 6.900 EUR
Sedile e Shoferit me Komandim Elektrik, Zgjatje manuale për ulësen e shoferit dhe pasagjerit, Dekor Druri, Kroskot i Veshur me Lëkure, Pasqyra e Vrëndshme Fotokromatike, Ndriçim Ambienti, Niveli i lartë, Dritaret Anësore me Kornizë të Kromuar, Disqe 19” Diamond Cut, Sedile Lëkure Nappa, Drive Mode Settings , Tavan Xhami Panoramik me Hapje, Kamera e Pasme Parkimi

XC60 SPORT – PAKETA R-DESIGN + 5,500 EUR
Sedile e Shoferit me Komandim Elektrik, Zgjatje Manuale për Ulësen e Shoferit dhe Pasagjerit, Dekor Alumini në Pjesën e Brendshme, Timon Sportiv, Pasqyra e Brëndshme Fotokromatike, Dritaret anësore me Kornizë Metalike, Disqe 19” Diamond Cut, Sedile Kombinuar Lëkure Nappa / Nubuck , Drive Mode Settings , Shasi Sportive, Tavan Xhami Panoramik me Hapje, Kamera e Pasme Parkimi

Porositja e katalogut

Test drive

E MERRNI TANI PËR 59.990 EUR

Volvo XC90 D5 AWD A MOMENTUM +

PAKETA BUSINESS
Sistem Navigacioni Sensus me Grafikë 3D, Integrim i Smartphone (Apple Carplay & Android Auto), Ekran Dixhital TFT 12.3’’ për Instrumentat, Pilot Parkimi me Sensorë Para dhe Pas

PAKETA VERSATILITY
Dera e Bagazhit Automatike, Prizë 12V në Bagazh, Rrjetë Ndarëse në Bagazh, Keyless Entry

PAKETA EDITION
Xhamat e Pasëm të Errët, Pasqyrat Fotokromatike

XC90 LUXURY – PAKETA INSCRIPTION + 8.900 EUR
Perde Anësore në Dyert e Pasme, Zgjatje Manuale për Ulësen e Shoferit dhe Pasagjerit, Dekor Alumini, Kroskot i Veshur me Lëkure Pragu i Deres i Ndriçuar, Ndriçim Ambienti, Niveli i Lartë, Drita Mjegulle LED, Disqe 20” Diamond Cut, Sedile Lëkure Nappa, Drive Mode Settings , Tavan Xhami Panoramik me Hapje, Kamera e Pasme Parkimi

XC90 SPORT – PAKETA R-DESIGN + 8.900 EUR
Perde Anësore në Dyert e Pasme, Zgjatje Manuale për Ulësen e Shoferit dhe Pasagjerit, Dekor Alumini në Pjesën e Brendshme, Kroskot i Veshur me Lëkure , Marshe në Timon, Pragu I Deres I Ndriçuar, Ndriçim Ambienti, Niveli i Lartë, Drita Mjegulle LED, Disqe 20” Diamond Cut, Sedile Kombinuar Lëkure Nappa / Nubuck , Drive Mode Settings , Tavan Xhami Panoramik me Hapje, Kamera e Pasme Parkimi

Porositja e katalogut

Test drive