Volvo XC90

Në pamje të parë, paraqitja krenare e XC90 ju lë ndjesinë e luksit të qartë dhe sofistikuar. Një motiv familjar ju ndjek ndërsa hyni brenda ambientit të brendshëm çlodhës dhe të rafinuar. Çdo element punon në harmoni dhe është bërë nga materialet më të mira – si lëkurë Nappa e butë dhe druri i mështeknës, me detaje unike të artizanatit si butona me prerje diamanti. Dhe një sistem tingulli Bowers & Wilkins i fjalës së fundit me 19 altoparlantë i dizenjuar për ta shndërruar XC90 në Sallën e Koncertit në Gothenburg, një skenë madhështore apo një studio epike regjistrimi.

Volvo XC90

Në pamje të parë, paraqitja krenare e XC90 ju lë ndjesinë e luksit të qartë dhe sofistikuar. Një motiv familjar ju ndjek ndërsa hyni brenda ambientit të brendshëm çlodhës dhe të rafinuar. Çdo element punon në harmoni dhe është bërë nga materialet më të mira – si lëkurë Nappa e butë dhe druri i mështeknës, me detaje unike të artizanatit si butona me prerje diamanti. Dhe një sistem tingulli Bowers & Wilkins i fjalës së fundit me 19 altoparlantë i dizenjuar për ta shndërruar XC90 në Sallën e Koncertit në Gothenburg, një skenë madhështore apo një studio epike regjistrimi.

E MERRNI TANI PËR 59.990 EUR

Volvo XC90 D5 AWD A MOMENTUM +

PAKETA BUSINESS
Sistem Navigacioni Sensus me Grafikë 3D, Integrim i Smartphone (Apple Carplay & Android Auto), Ekran Dixhital TFT 12.3’’ për Instrumentat, Pilot Parkimi me Sensorë Para dhe Pas

PAKETA VERSATILITY
Dera e Bagazhit Automatike, Prizë 12V në Bagazh, Rrjetë Ndarëse në Bagazh, Keyless Entry

PAKETA EDITION
Xhamat e Pasëm të Errët, Pasqyrat Fotokromatike

XC90 LUXURY – PAKETA INSCRIPTION + 8.900 EUR
Perde Anësore në Dyert e Pasme, Zgjatje Manuale për Ulësen e Shoferit dhe Pasagjerit, Dekor Alumini, Kroskot i Veshur me Lëkure Pragu i Deres i Ndriçuar, Ndriçim Ambienti, Niveli i Lartë, Drita Mjegulle LED, Disqe 20” Diamond Cut, Sedile Lëkure Nappa, Drive Mode Settings , Tavan Xhami Panoramik me Hapje, Kamera e Pasme Parkimi

XC90 SPORT – PAKETA R-DESIGN + 8.900 EUR
Perde Anësore në Dyert e Pasme, Zgjatje Manuale për Ulësen e Shoferit dhe Pasagjerit, Dekor Alumini në Pjesën e Brendshme, Kroskot i Veshur me Lëkure , Marshe në Timon, Pragu I Deres I Ndriçuar, Ndriçim Ambienti, Niveli i Lartë, Drita Mjegulle LED, Disqe 20” Diamond Cut, Sedile Kombinuar Lëkure Nappa / Nubuck , Drive Mode Settings , Tavan Xhami Panoramik me Hapje, Kamera e Pasme Parkimi

Porositja e katalogut

Test drive

Mjetet e blerjes