Volvo V90

V90 e Re kombinon dizajnin e hatashëm Skandinav me teknologjinë intuitive. Autovetura Volvo me portobagazh është një ikonë automobilistike. Por me V90 e Re, ajo është më e bukur se kurrë më parë.

Volvo V90

V90 e Re kombinon dizajnin e hatashëm Skandinav me teknologjinë intuitive. Autovetura Volvo me portobagazh është një ikonë automobilistike. Por me V90 e Re, ajo është më e bukur se kurrë më parë.

E MERRNI TANI PËR 45.990 EUR

V90 D3 A Business

Në karavanin V90 gjithçka është bërë me një arsye, gjithçka është adaptuar për ju, për t'ju ofruar rehati, teknologji dhe siguri plotësisht të përshtatshme për kërkesat e udhëtimeve të biznesit. V90 është ideja e luksit pa kompromis, e plotësuar me mendime praktike dhe gjerësi të madhe.

Porositja e katalogut

Mjetet e blerjes