VOLVO V60

 

VOLVO V60

 

PROJEKTUAR PËR GJENERATA

V60 ME 0% INTERES

V60 i ri është vizioni ynë për karavanin familjar të dizenjuar për breza. Karavani sportiv elegant i projektuar për epokën e re praktikisht vazhdon me atë që Volvo ka bërë me dekada duke sjellë shumëllojshmëri, përdorshmëri në jetën e përditshme, siguri legjendare dhe baraspeshë të përsosur ndërmjet teknologjisë, funksionalitetit, dizajnit dhe performancës. V60 gjithashtu emocionon edhe me ofertën – me pajisje të pasura dhe çmim atraktiv.

V60 D3 110 kW (150 KF) AUT Momentum Pro me 0% interes / 3 këste vjetore nga 14.500 EUR

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 14,500€

V60 D3 A Momentum Pro

Motori diesel D4 2.0, 110 kW (150 KF), City Safety - Sistem për parandalimin e përplasjeve me automjetet e tjera, çiklistët, këmbësorët dhe kafshët e mëdha, Tempomat, Asistent për parandalimin e marrjes së prioritetit në kthesa majtas, Paketë me 7 airbag, Sistem ndihmës për mbajtjen e drejtimit të ngarjes, Identifikimi i shenjave të qarkullimit (RSI), Sensor shiu, Klimatizator automatik - për dy zona, Mbështetje e mesit e rregullueshme në katër drejtime, Sistem audio me performancë të lartë, Sistem komandimi me zë, Sistem ndihmës për parkim mbrapsht, Disqe alumini 17", Shtesa zbukuruese prej alumini Iron Ore, Timon i veshur me lëkure me tre krahë dhe shtesë dekorative Uni Deco, Tapiceri prej stofi/lëkure, Navigator Sensus me grafikë 3D, Integrim i Smartphone (Apple Carplay & Android Auto), Panel dixhital për instrumentat 12.3", Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme me veterrësim, Ambient Light, Fenerë LED, Volvo On Call, Dera e bagazhit automatike me buton.

PAKETA PARK ASSIST
Asistenti i parkimit me sensorë para dhe pas, Kamera e pasme parkimi

Xhamat e pasëm të errët

Sedilja e shoferit me komandim elektrik dhe memorje

Mjetet e blerjes