Volvo V60 Cross Country

E fortë dhe e rafinuar, V60 Cross Country sjell bashkë një eksperiencë luksoze ngarjeje me aftësinë për të shkuar kudo. Gramulina dinamike dhe zgjatje të spikatura të parafangove që i bëjnë vend disqeve 18” prej alumini, transmetojnë një paraqitje të jashtme muskuloze. Pjesa e brendshme elegante, stilistike dhe e rehatshme – me sistem tingulli të cilësisë së parë dhe sedilje sportive mbështetëse me lëkurë – e çon aventurën tuaj në nivelin tjetër.

Volvo V60 Cross Country

E fortë dhe e rafinuar, V60 Cross Country sjell bashkë një eksperiencë luksoze ngarjeje me aftësinë për të shkuar kudo. Gramulina dinamike dhe zgjatje të spikatura të parafangove që i bëjnë vend disqeve 18” prej alumini, transmetojnë një paraqitje të jashtme muskuloze. Pjesa e brendshme elegante, stilistike dhe e rehatshme – me sistem tingulli të cilësisë së parë dhe sedilje sportive mbështetëse me lëkurë – e çon aventurën tuaj në nivelin tjetër.

Mjetet e blerjes