Volvo V40

Volvo e Re V40 është autovetura kompakte që përshtatet shkëlqyeshëm me jetën në qytet. E dizenjuar për të reflektuar individualitetin tuaj, me teknologji intuitive për ta bërë jetën tuaj më të lehtë, V40 është një zgjedhje karakteristike më shumë se kurrë ndonjëherë.

Volvo V40

Volvo e Re V40 është autovetura kompakte që përshtatet shkëlqyeshëm me jetën në qytet. E dizenjuar për të reflektuar individualitetin tuaj, me teknologji intuitive për ta bërë jetën tuaj më të lehtë, V40 është një zgjedhje karakteristike më shumë se kurrë ndonjëherë.

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 9,900€

Volvo V40 Style

Volvo V40 është një limuzinë-kombi me aq shumë karakter, saqë do t'ju magjepsë pa fjalë të tepërta. Ngazëllon me pamjen e jashtme madhështore, shkathtësinë e saj, shumëllojshmërinë e interiorit dhe teknologjinë inteligjente. Me ofertën tonë të kufizuar, ajo do t'ju ngazëllojë edhe më shumë. Mirë se erdhët në botën Volvo.

Kambio Automatike, Sedilje Lëkure, Fenerë LED me Kthim Automatik , Klimatizator Automatik me dy Zona Temperature, Sensus Connect, Audio 180W, Ekran 7“, DVD-Player, Keyless Drive, Pilot Parkimi me Sensorë Para dhe Pas, Xhama të Errët, Sistem Alarmi , Ndricim ‘’High Level’’ i Ambjentit te Brendshëm, Larës Fenerësh

Porositja e katalogut

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 8,800€

Volvo V40 A Edition

Volvo V40 është një limuzinë-kombi me aq shumë karakter, saqë do t'ju magjepsë pa fjalë të tepërta. Ngazëllon me pamjen e jashtme madhështore, shkathtësinë e saj, shumëllojshmërinë e interiorit dhe teknologjinë inteligjente. Mirë se erdhët në botën Volvo.

Kambio Automatike, Fenerë LED, Klimatizator Automatik, Audio 180W CD-Player, Ekran 5“, Sensorë Parkimi Prapa, Ekran Dixhital TFT 8” për Instrumentat.

Porositja e katalogut

Mjetet e blerjes