VOLVO S60 e re

Me konture dinamike dhe kabinën e fokusuar te shoferi, Volvo S60 është dizajnuar për t'u kënaqur me vozitjen. Në rrugë, shasia e rregulluar imtësisht tregohet e përsosur në çdo kthesë, duke ofruar siguri të plotë. Teknologjia intuitive siguron që ju të jeni gjithmonë në kontroll, ndërsa ndenjëset e rehatshme në distanca të largëta ju mbajnë të relaskuar kilometër pas kilometri.

VOLVO S60 e re

Me konture dinamike dhe kabinën e fokusuar te shoferi, Volvo S60 është dizajnuar për t'u kënaqur me vozitjen. Në rrugë, shasia e rregulluar imtësisht tregohet e përsosur në çdo kthesë, duke ofruar siguri të plotë. Teknologjia intuitive siguron që ju të jeni gjithmonë në kontroll, ndërsa ndenjëset e rehatshme në distanca të largëta ju mbajnë të relaskuar kilometër pas kilometri.

ELEGANCË DINAMIKE

S60 ME 0% INTERES

Volvo S60 i ri rishkruan historinë e shoferit. Modeli S60 mirëpret kënaqësinë e ngarjes. Linjat e theksuara, profili elegant dhe format muskulare theksojnë karakterin atletik të automobilit. Ndërsa eleganca skandinave dhe dinamike e tij kombinojnë qëllimin dhe imazhin. Ky është automobili i cili që nga shikimi i parë rrezaton me aftësitë e shkëlqyera rrugore. Zbuloni limuzinën dinamike që përcakton standardet e reja të ngarjes dhe tashmë me mbërritjen e tij emocionon me ofertën promovuese.

S60 T4 140 kW (190 KF) AUT R-Design me 0% interes / 3 këste vjetore nga 13.900 EUR

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 13,900€

S60 T4 A R-Design

Motori petrol T4 2.0, 140 kW (190 KF), City Safety - Sistem për parandalimin e përplasjeve me automjetet e tjera, çiklistët, këmbësorët dhe kafshët e mëdha, Tempomat, Asistent për parandalimin e marrjes së prioritetit në kthesa majtas, Paketë me 7 airbag, Sistem ndihmës për mbajtjen e drejtimit të ngarjes, Identifikimi i shenjave të qarkullimit (RSI), Sensor shiu, Klimatizator automatik - për dy zona, Mbështetje e mesit e rregullueshme në katër drejtime, Sistem audio me performancë të lartë, Sistem komandimi me zë, Marmita të integruara, Sistem ndihmës për parkim mbrapsht, Disqe alumini 18", Shtesa zbukuruese prej alumini Metal Mesh, Timon sport i veshur me lëkure me tre krahë dhe shtesë dekorative Uni Deco, Tapiceri prej stofi/lëkure Nappa, Navigator Sensus me grafikë 3D, Integrim i Smartphone (Apple Carplay & Android Auto), Panel dixhital për instrumentat 12.3", Sedilja e shoferit me komandim elektrik dhe memorje, Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme me veterrësim, Ambient Light High Level, Fenerë LED, Volvo On Call.

PAKETA PARK ASSIST
Asistenti i parkimit me sensorë para dhe pas, Kamera e pasme parkimi

Tavan xhami panoramik

Mjetet e blerjes