XC40 - OFERTË SPECIALE

XC40 PËR VETËM 39.990 EUR

Më shumë

XC60

MAKINA E VITIT DHE MË E SIGURTA NË BOTË,
VJEN ME OFERTËN SPECIALE NGA 51,250 EURO NE 46,900 EURO

Më shumë

XC90

E MERRNI TANI PËR 59.990 EUR

Më shumë

Välkommen

Brenda Paketës Välkommen ekspertët tanë do të sigurohen që makina juaj të jetë gati për situata te rëndesishme si inspektime teknike, pushime apo udhëtime të gjata.

Më shumë

V40

Volvo e Re V40 është autovetura kompakte që përshtatet shkëlqyeshëm me jetën në qytet. E merrni për 295€/muaj.

Më shumë

S90

Idea jonë e luksit. Duke prezantuar Volvo e Re S90.
E merrni tani për 43.990 EUR.

Më shumë

Ofertat promocionale

VOLVO XC40 MOMENTUM

VOLVO XC40 MOMENTUM

OFERTË SPECIALE, XC40 PËR VETËM 39.990 EUR

Më shumë >
XC60 D4 AWD A Business

XC60 D4 AWD A Business

MAKINA E VITIT DHE MË E SIGURTA NË BOTË, VJEN ME OFERTËN SPECIALE NGA 51,250 EURO NE 46,900 EURO

Më shumë >
Volvo XC90 D5 AWD A MOMENTUM +

Volvo XC90 D5 AWD A MOMENTUM +

E MERRNI TANI PËR 59.990 EUR

Më shumë >
S90 D3 A Business

S90 D3 A Business

E MERRNI TANI PËR 43.990 EUR

Më shumë >
Volvo V40 Style

Volvo V40 Style

DUKE FILLUAR ME 24.990 EUR

Më shumë >
 V90 Cross Country D4 AWD A Adventure

V90 Cross Country D4 AWD A Adventure

E MERRNI TANI PËR 54.990 EUR

Më shumë >
V90 D3 A Business

V90 D3 A Business

E MERRNI TANI PËR 45.990 EUR

Më shumë >

Lajmet

Volvo S60 dhe V60 e vleresuar me 5 yje per sigurine nga Euro NCAP

Vetura e re Volvo S60 dhe V60 sot morën vlerësimin maksimal me pesë yje në testet e tyre të sigurisë EuroNCAP 2018, duke vazhduar një brez me pesë yje për linjën e Volvo.

Më shumë

Makinat Volvo dhe Baidu bashkojnë forcat për të zhvilluar dhe prodhuar makinat autonome

Volvo Cars kanë arritur një marrëveshje me Baidu, kompania internetit lider në Kinë, për të krijuar makina elektrike dhe plotësisht autonome me qëllim për prodhimin e tyre ne mas për tregun Kinez, tregu më I madh I automjeteve ne bote.

Më shumë

VOLVO OPEN DAYS
për të apasionuarit pas përsosmërisë!

Më 10 dhe 11 Nëntor, njihu me të gjitha modelet e reja Volvo dhe shijo modelin tënd të preferuar në rrugë, duke bërë TEST DRIVE!

Më shumë