MEKTRIN MOTORS Sh.p.k

Mirëseerdhët

Mektrin-Motors Sh.p.k eshte kompani qe operon ne fushen e automobilave qe prej vitit 2005. Serioziteti dhe shpirti i nje pune te vazhdueshme ngriti Mektrin-Motors ne menyre te menjehershme ashtu sic parashikohej. Sot themi me bindje te plote, ne jemi nje hallke shume e rendesishme e zinxhirit te automjeteve ne Shqiperi duke ofruar sodisfaksionin e klientit ne vazhdimesi dhe pergjegjesi. Ne kemi ne zoterim markat me prestigjoze ne treg si: Volvo dhe Land Rover & Jaguar.

E pozicionuar ne autostraden kryesore Durres-Tirane Mektrin-Motors i afron klientet e saj jo vetem ne keto qytete, por ne mbare terrritorin e vendit dhe nje klientele te zgjeruar tashme nga vendet fqinje Kosova, Mali i Zi, Maqedonia.

Na kontaktoni

MEKTRIN MOTORS Sh.p.k
Autostrada Durres - Tirane, Km.6, Xhafzotaj, 2019 Xhafzotaj

E: m.kaceli@mektrin.al (Shitja)
T: +355697080950 (Shitja)

E: d.hoxha@mektrin.al (Servis)
T: +355697072755 (Servis)

Orari i punës

SALLONI

E hënë - E premtë:08:00 - 16:30
E shtunë:08:00 - 14:00

SERVIS

E hënë - E premtë:08:00 - 16:30
E shtunë:08:00 - 14:00